Waarom worden er verzendkosten berekend?

Dit is heel makkelijk uit te leggen, de kosten die gemaakt worden voor het verzenden, moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. Wij kunnen de producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen – zoals meestal gebeurt bij andere webwinkels.

Dit vinden wij oneerlijk omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bestellen dus gestraft worden doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend. De webwinkels die dus geen verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat je het door hebt op de ‘geen verzendkosten’

Wij houden de kosten liever open en eerlijk!

Verzendkosten

De verzendkosten van een bestelling worden automatisch berekend naar de grootte van jouw bestelling. Wij kennen 3 tarieven: gratis verzending, brievenbuspakketten en reguliere pakketpost. Besteld je alleen ansichtkaarten bij ons, dan verzenden wij deze gratis, een brievenbuspakket kost €3.95 en voor pakketpost wordt €4.95 gerekend. Bij besteding van meer dan €75,00 betaalt Casa crea handmade de verzendkosten.

Levertijd en verzending

Onze verzendtijd is gemiddeld 1-3 werkdagen. Mits artikelen op voorraad zijn. Casa crea handmade verstuurd bestellingen via PostNL.  PostNL levert normaal gesproken binnen 1 werkdag. Hierin zijn wij afhankelijk van onze vervoerder. Na verzenden van jouw bestelling ontvang je, indien van toepassing, een track & trace code op het opgegeven e-mailadres. Hiermee kan je jouw bestelling volgen. Heb je jouw bestelling sneller nodig? Neem dan even contact op via e-mail.

Wijze van verzenden

Casa crea handmade pakt jouw bestelling zorgvuldig in. Wij proberen zo veel mogelijk materialen te hergebruiken. Het kan daarom zijn dat de verpakking al eens eerder is gebruikt. Uiteraard maken wij gebruik van schone en onbeschadigde dozen. Als vulmateriaal maken wij onder andere gebruik van gerecyclede flo-pak vlokken, deze zijn biologisch afbreekbaar. De noppenfolie die je terug vind bij jouw bestelling is óf gerecycled, of gemaakt van gerecycled materiaal. Het ziet er wat minder gezellig uit, maar het milieu is ons dankbaar!

Bestelling ophalen

Besparen op verzendkosten en woon je in de buurt? Je kunt bij het afrekenen er voor kiezen om de bestelling af te halen. Casa crea handmade neemt via e-mail contact met jou op, om een afspraak te maken. Let wel op, bestellingen kunnen pas na betaling afgehaald worden.