Je bent niet helemaal tevreden over een product en je wilt iets retourneren?

Helaas! Het kan natuurlijk voorkomen dat jouw bestelling niet naar wens is of anders dan je had verwacht. Geen probleem! Je kan het product binnen 28 dagen retour sturen naar ons.

Er zijn een aantal voorwaarden die hieraan zijn verbonden
Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen.

Retourneer je je volledige bestelling?
Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Retourneer je een deel van de bestelling?
Je krijgt dan het bedrag van de geretourneerde artikelen retour. De kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Raadpleeg voor de exacte tarieven van een retour, de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dien je contact met ons op te nemen via info@casacreahandmade.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangen van een retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren kan naar: Casa crea handmade, Dr. d’Arnaudstraat 23, 1619 CW, Andijk.