Hoi! Ik ben Laura, 31 jaar en ik woon samen met mijn 2 katten en mijn man in Andijk.

Ik ben het reilen en zeilen achter de webwinkel van Casa crea handmade. Van creatieve inkoop totdat het bij jou thuis wordt bezorgd door de harde werkers van de postbezorging. Casa crea is begonnen als een hobby en uitgelopen tot een volwaardige webwinkel. Mijn vraag was altijd: ‘Wat wil je voor je verjaardag hebben?’ 9 van de 10 keer kreeg ik het antwoord ‘geef maar een envelopje’. Zo saai! Zo ben ik begonnen met het maken en bedenken van originele cadeaus.

Omdat dit de webwinkel niet genoeg kan vullen (in mijn optiek) ben ik gestart met een andere tak van sport. Woonaccessoires. Zelf ben ik altijd al fan van geweest en als tiener werden mijn ouders er hopeloos van. Zo vaak als mijn kamer weer eens op zijn kop stond of de vraag: ‘Pap! wil je mijn lamp aan de andere kant ophangen?’ Gelukkig is mijn man ook erg handig, dus hoef ik mijn vader hier niet meer mee lastig te vallen, alhoewel hij het vast geen probleem zou vinden 🙂

Waar ik het allemaal voor doe? Die glimlach op jouw gezicht. Iets voor jezelf, maar ook iets moois/leuk voor een ander. Origineel, net iets anders en toch gewoon betaalbaar. Je bestelling als een cadeautje verpakt? Of zelfs naar het adres van de gelukkige ontvanger sturen? Het is allemaal geen probleem, zolang jij het maar bij ons aangeeft. De levertijd is 1-5 werkdagen, maar ik probeer jouw bestelling meestal wel binnen 2 dagen te versturen. Soms moet ik een product nog, met liefde, maken. Dan kan het iets langer duren, je ontvangt dan een e-mail van Casa crea handmade.

Producten met een verhaal, biologisch, ecologisch, goed voor de wereld of gewoon origineel en betaalbaar. Deze steekwoorden maken dat ik écht achter de producten kan gaan staan die ik verkoop. Zo werken wij bijvoorbeeld samen met een dagbestedingslocatie. De talenten daar verpakken voor ons een aantal producten. Heb jij de sticker al gevonden op jouw product?

Ik wens je veel shopplezier en heb je toevallig nog een vraag? Of wil je weten wat mijn lievelingskleur is of hoe mijn katten heten?                                                             Dan email je gewoon naar info@casacreahandmade.nl